Εσωτερικός Κανονισμός Σχολής

- Η Σχολή Χορού λειτουργεί από Σεπτέμβριο (εγγραφές, αγιασμός και έναρξη μαθημάτων) μέχρι το τέλος Ιουνίου. Ακολουθεί όλες τις σχολικές αργίες, όπως έχουν οριστεί από τα αρμόδια υπουργεία.

- Τα τμήματα οργανώνονται σύμφωνα με την ηλικία και την επίδοσή των μαθητριών/τών κατά την απόλυτη κρίση των δασκάλων και της διευθύντριας της Σχολής.

- Η ενδυμασία της τάξης ορίζεται από τη διεύθυνση της Σχολής.

- Δεν επιτρέπεται η παρουσία των γονέων μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας και στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια του μαθήματος.

- Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, τα κινητά τηλέφωνα είναι στα αποδυτήρια και απενεργοποιημένα. Επίσης οι μαθήτριες/τές δεν πρέπει να φορούν κοσμήματα, ρολόγια, άλλα αξεσουάρ και να μασάνε τσίχλα. Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να τραυματιστούνε οι ίδιοι ή κάποιες/οι συμμαθήτριές/τές τους.

- Μαθήτρια/τής με εμπύρετο κρυολόγημα, εντερική λοίμωξη ή γρίπη, δεν πρέπει να έρχεται για μάθημα στη σχολή, αλλά να μένει στο σπίτι μέχρι να θεραπευτεί πλήρως.

- Τα δίδακτρα προκαταβάλλονται την πρώτη εβδομάδα κάθε μήνα. Η αποχή των μαθητριών/τών για ένα χρονικό διάστημα από τα μαθήματα (εκτός σοβαρού προβλήματος υγείας), δεν συνεπάγεται την μη πληρωμή των διδάκτρων αυτού του διαστήματος.

- Κάθε δεύτερο χρόνο η Σχολή πραγματοποιεί παράσταση σε θέατρο και αναλαμβάνει την ενοικίασή του, τα σκηνικά, τους φωτισμούς, τη μουσική, την εκτύπωση και διανομή του προγράμματος καθώς και άλλων εξόδων που ενδεχομένως προκύψουν. Οι γονείς επιβαρύνονται αντί εισιτηρίου με μια ανάλογη συμμετοχή για το θέατρο και τα έξοδα των κοστουμιών των παιδιών τους, που προσπαθούμε να είναι όσο το δυνατό οικονομικότερα. Με την παραγγελία δίνεται η προκαταβολή (50 % του συνολικού ποσού) και η εξόφληση γίνεται με την παράδοση, δύο μήνες πριν την παράσταση.

- Όσες/οι μαθήτριες/τές απουσιάζουν κατ` εξακολούθηση από τα μαθήματα, δεν θα συμμετέχουν στην παράσταση. Οι μαθήτριες/τές που δεν επιθυμούν για διάφορους λόγους να πάρουν μέρος στην παράσταση, συμμετέχουν κανονικά στα μαθήματα της Σχολής.

- Οι μαθήτριες/τές και οι γονείς πρέπει να διαβάζουν προσεκτικά τις ανακοινώσεις της Σχολής. Τα προβλήματα ή τα παράπονα που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, να αναφέρονται στη διεύθυνση για να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ